tirsdag 3. januar 2012

Kake 2.0

Så var det tid for kake igjen i dag da... En ny prøvekake før dåpen.
Lagde sukkerbrød i går, ble godt fornøyd med det. Saftig og namnam :)



Så i dag begynte kampen mot en bursdagskake til min far. Den skulle ikke være så søt som den forrige var, så måtte tenke litt. Det ble en kake med et lag med vaniljekrem, et med krem og et med bringbærkrem som også ble brukt rundt kaken.

Er mange erfaringer rikere etter dagens kake. En ting er sikkert, jeg skal ALDRI ha krem som lag under mmf igjen! Det er den mest ujevne kaka i manns minne. Huff... Også syns fargen gjennom mmf'en, så må ha bittelitt tykkere lokk. Men den bringbærkremen.. Pføy... Smakte godt altså, men fytti så grusomt å jobbe med. Prøvde å glatte ut kanter, og få bort luft, men neida, da tøyt det krem ut i underkant. Og jevn ble den ikke. Hadde egnet seg best som en kake med tema "åker" :P

Det positive er jo at jeg nå har lært dette, og vet nå hvordan kaken til dåpen skal bli, samt at de syns den  smakte godt. Og i bunn og grunn så er det jo smaken som er viktigst, sånn egentlig. Nå er det leggetid her, før ny dag i morgen, som forhåpentligvis inneholder en spinningtime.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar