onsdag 25. januar 2012

Klapp på skulderen

Har vært på spinning i dag, til tross for en utrolig stresset morgen.

Startet dagen med å stå opp litt tidligere enn normalt, så jeg skulle slippe stress. Minsten fikk mat, og lagt ned. Så var det største sin tur. Hun hadde tisset i senga, gjennom bleie, pysj og alt, så måtte jo tørke litt både seng, klær og vaske henne. Der gikk det 10 minutter som ikke var planlagt. Så var det rabalder om matboks.. Mini har lagt sin elsk på bokser for tiden, smykkeskrin og matbokser. Det er kjempe stas! Og i morges var det katastrofe at vi ikke kunne ha med alle matboksene i barnehagen.
Vi fikk kommet oss til barnehagen, levert mini, og så hjem igjen. Fikk i meg litt mat, så begynte minsten og hyle. Vondt i magen sin, burde gjort noe i bleia. Men, det kom ingenting.. Så vi stresset videre, fikk levert i barnepass, skiftet og .jeg var endelig i spinningsalen! Netsen mer avslappende å være der enn utenfor :P

Timen i dag var veldig bra. Det var han vanlige som hadde timen, og det liker jeg. Han tør å spille musikk, flinkere til å motivere og genelt er det bedre timer. Hadde annenhver sang med pause og tråkk i dag, krever mer av en selv, men fikk da brukt bena og jobbet litt ja. En god økt, og man er klar for resten av dagen, med svømming på hele familien i kveld :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar